Alüminyum Kutu Harf Tabela

Alüminyum Kutu Harf Tabela

Şirketler, fabrikalar ya da atölyeler tanınarak işlerini yürütürler. Personel anlamında, üretim anlamında ya da satış, pazarlama anlamında bilinen bir noktada olmak şirketler için oldukça önemlidir. Bunu yapmanın birçok yolu olabilir. Yerel ya da ulusal basında bile reklam verme işlemleri gerçekleştirilebilir. Ancak bunlar arasında en önemli olan reklam şirketin, fabrikanın, atölye ya da dükkanın üzerine isminin yazılmasıdır.

Alüminyum Kutu Harf Tabela İmalatı

Dışarıdan bakıldığında insanlar o mekanın isminden dolayı orayı tercih edebilirler ya da etmeyebilirler. Bu durum kişinin işine ne kadar önem verdiği ile ilişkilendirilerek tercih boyutunda önemli bir yerde durur. Kafelerin, lokanta ya da restoranların da dışından karar veren birçok insan vardır. Bu tıpkı paketli gıdalarda pakete bakarak karar vermek gibidir ve büyük bir tercih sebebidir. Bu nedenle bu mekanlara alüminyum kutu harf tabela ile isim yazdırarak görsel anlamda daha etkili bir ortam oluşturulabilir.
Alüminyum kutu harf tabela müşterinin isteğine göre kesilerek sağlam bir şekilde kaynaklanılarak monte edilir. En son aşama olarak zımparalanır. Müşterilerin bir kısmı bu tabelalarda boyayı tercih ederken bir kısmı ise boyamadan alüminyumun doğal renginde kalmasını istemektedir. Büyüklükler müşterilerin isteklerine göre değişebilir. Çok büyük mekanlar için bir kaç katlı ya da beş on katlı mekanlarda özellikle tabelanın büyük olması gerekir. Ancak küçük mekanlarda da etkili olan aşırıya kaçmamak şartı ile kendisini gösteren tabeladır.
En Doğru İletişim İle Mükemmel Sonucu Yakalamak Mümkün.

Alüminyum Kutu Harf Tabelacı

Alüminyum kutu harf tabela müşteri tarafından sipariş edilirken mutlaka net ifadeler kullanılmalıdır. Eğer tabelaya yazılacak isimden emin değil ise ya da doğru yazılışı bilinmiyor ise yazım yanlışlarına mahal vermemek için netleştirilerek o şekilde tekrar görüşülmelidir. Bir noktanın dahi anlamını bütünü ile değiştirebildiği unutulmamalıdır. Yazı şeklinin farklı yazı tipinde olmasını isteyenler de yine bu anlamda ne istediklerini net bir dil ile anlatarak en kısa sürede tabelalarına sahip olabilirler. Harf şeklinde tek tek üretilecek bu ürünlerin asılacak uygun alanı önceden düşünülerek gelen ekibe bu alan net bir şekilde ifade edilmelidir.

Aluminyum Kutu Harf Tabela Nasıl Yapılır ?

Alüminyum Tabelalar, alüminyum levhalar ile yapılacak grafik ve kelime örnekleri.Firmamızın cihazları ile istenilen boyutlarda kesilir. Kesilen bu parçaların kenarları bükülerek, elektrostatik boya ile istenilen renklerde boyanır. Bu boya işlemi ile alüminyum tabelanın fiziksel dış kuvvetlere karşı uzun müddet dayanıklılık sağlar. Dekupe (oyma ) işlemi yapılan yerlerin iç kısımları plexglas denilen, ışık geçiren özelliğe sahip bir malzeme ile kapatılır. Ardından Plexglas üzerine renkli folyolar kaplanır. Alüminyum tabelada iki versiyon mevcuttur. Biri önden ışık veren, plexiglass malzeme ile birlikte kullanılan modeldir. Diğeri ise sadece alüminyum malzeme kullanılarak yapılır ve ışığı zemine doğru arkadan yansıtır. Bu model zeminden belli bir mesafede olan, özel ayak kullanılarak monte edilir. Bu modelde istenirse var olan zemine montajlama yapılabilir.
Yılların vermiş olduğu tecrübe ve birikim ile tüm kutu harf işlerinizde sizlerin yanınızdayız. Paslanmaz, alüminyum, pleksi kutu harflerinizi üstün kalite anlayışımız ile üreterek sizlere sunuyoruz.
Kutu harf ile birlikte totem , uv baskı,pilon teknolojileri, led reklam modülü, sarf malzemeleri gibi reklam ve tabela sektörü ile alakalı tüm özgün ürün ve hizmetleri de sizlere sunuyoruz.

[gallery size="medium" link="file" columns="4" ids="3312,3311"]

Yorumlar

  1. Çatınızda Kutu Harf Tabelaya mı ihtiyacınız var ? 5 Günde Teslim Hemen Teklif Alın . Krom Kutu Harf , Alüminyum Kutu Harf, Paslanmaz Kutu Harf, Pleksi Kutu Harf Fabrikası. REKLAM & TABELA MATBAA. Hizmetler: Işıklı & Işıksız Tabela, Kutu Harf Tabela, Totem Tabela.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Ankara 333 Etiket Metal Etiket

Ankara Kutu Harf Tabela İmalatı