Ankara 333 Etiket Çeşitleri (Türleri)

333 Etiketler  günümüzde her iş sektörde üretim, imalat, satış, pazarlama kısmında olsun  herhangi bir işin sisteme sahip bir hale getirilmesi (stokların yönetimi, mal sayımı vb.)  olsun, ürünler ile ilgili önemli uyarı ve bilgilere kadar varan  materyaller olarak kullanılmaktadır. Etiket kullanımı teknoloji çok çeşitlilik kazanmıştır. Etiketlerin kullanım alanları günümüzde çok çeşitler olmakla birlikte, isteğe göre veya herhangi bir sektörün dalındaki  özel bir ihtiyaca göre çeşitli amaçlarda da kullanılabiliyorlar. Sonuç olarak 333 Etiket Firması etiketler üzerlerine ne basılırsa basılsın, tabi ki onunla ilgili bilgi içereceğinden genel olarak bilgi verme amaçlı kullanılmaktadır. Tabi bilgi verirken göze hitap ettiğini unutmamak son derece öenmlidir.

Günümüzde teknolojinin bize sağladığı olumlu faktörler ile kullanım alanlarına göre en çok kullanılan Ankara 333 etiketler; Genel Ürün Etiketleri, Yıkama Talimatı İçeren  Etiketleri, Evde, İş yerinde, Ofiste Demirbaş Etiketleri, Gönül Çelen Fiyat Etiketleri, Ürün logo & marka etiketi, Uyarı Etiketi, Barkod Etiketi gibi çok çeşitli ürün yelpazesi olan zengin bir uygulamadır.

Ankara 333 Etiket Çeşitleri (Türleri) ; Etiketler kullanım çok çeşitli alanlarına göre adlandırılmaktadır. Tabi ki Ankara 333 etiket Firması olarak her sektöre veya iş koşullarına göre kullanılan etiketlerin özel bir adı ve tanımı vardır diyoruz.

Ankara 333 Etiket firmasının genel tecrübesine inanarak etiketlerin çok çeşitli olmalarının sebebi, her sektörde etiket ve etiketlemeye ihtiyaç duyulması ve buna göre etiket kullanılmasıdır. Genel olarak etiket türleri; Eco Termal Etiket, Semi Termal Etiket, Lamine Top Termal Etiket, Termal Karton Etiket, Hamur Etiket, Vellum Etiket, Kuşe Etiket, Farma Etiket, Chromolux Etiket, Termal Transfer Etiket, Opak Polietilen Etiket, Opak Polipropilen Etiket, Şeffaf Polietilen Etiket, Şeffaf Polipropilen Etiket, Data PE Etiket, Slwmat Etiket, Whitemat Etiket, Glosswhite Etiket, Floresan Kağıtlı Etiket, Gold Kuşe Etiket, Metalize Kuşe Etiket (Üst Yüzeyi Metalize Kağıt), Metalize Kuşe Etiket (Yapışkan Yüzeyi Metalize Kağıt), Metalize Plastik Etiket, Güvenlik Etiketi (Kırılgan Etiket), RFID Etiket, Care Label (Japon Akmaz), Saten Etiket (İpek Asetat Etiket), Tyvek Etiket, Non Woven Etiket...

333 Etiket Üretimi

333 etiket metal etiket üretimindeki kullandığı lazer, Cnc gibi makinaları kullanmıyoruz. Metal bir levhalardan kesilip biçilerek üretilmesi de tabi olarak söz konusu değildir. Bir Ankara 333 Etiket Metal Etiket başlangıç aşamalarından son işlem aşamalarına kadar bir pek çok uzun ve hassas çalışmalar sonucu elde edilebilmektedir.

Temel olarak ürettiğimiz etiketlerin her bir metal etiketler, saf haldeki bir nikel metalinden elektroliz işlemi ile gözle görülmeyecek boyutlarındaki nikel iyonlarına özel olarak hazırlanmış bir kalıp üzerinde istenilen formda birleştirilip bir araya getirilmesiyle elde edilmektedir. Saatler üzerinde çalışılıp yapılan bu işlem ile özel olarak kağıt inceli
ğinde, pürüzsüz ve kusursuz kenarlara sahip olacak şekilde markamızın metal hali elde edilmiş olur. Daha sonraki işlemlerde ise elde edilen bu metaller, etiket haline getirilerek 333 Etiket Metal Etiket üretimi yapmış oluyoruz.

333 Etiket metal etiketler mikron kalınlığında olup, piksel piksel detaylara sahiptir. Çünkü her zaman dediğimiz gibi ürünleriniz görselliği hayati önem taşımaktadır.  Markanızdaki görülen en küçük detayların da gösterilebilmesinin altında yine bu üretim teknolojileri birleşimleri bulunmaktadır. Sonuna kadar güvendiğimiz üretim teknolojimiz ile Lazer veya CNC makinelerin yapamayacakları kadar hassasiyetli işler yapabilmekteyiz. Metal etiketlerin üretiminlerinde bilgisayar destekli akıllı üretim sistemleri kullanılmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Ankara 333 Etiket Metal Etiket

Alüminyum Kutu Harf Tabela

Ankara Braille Yönlendirme Levhası