Ankara Serigrafi Baskı


Ankara da hizmet vermiş olduğumuz 333 Etiket Firması Serigrafi baskı tekniklerini özenle ve zevkle yapmaktadır. Yazarak ve çizerek tasarlamak çok güzel bir görünüme sahip olmasına olanak sağlamak çok zevkli bir tekniktir.
Serigrafi kelimesi temelinde Latince “sēricum” (ipek) ve “graphein” (yazmak/çizmek)’in birleşimi bir kelimedir. Yani ipek gerili çerçevelerimiz var ve bunun yardımıyla desenler oluşturuyoruz, işte serigrafidir.  
Serigrafi o kadar naif bir tekniktir ki ışığa duyarlı bir yüzeyin gölge ve ışıklı bölgeler yaratıp pozlanmasını  ve banyo süreciyle sabitlenmesi sonucu oluşan fevkalade eserlerdir.
Amerika da üretilen konfeksiyon baskılarının yarısından fazlası bu teknik yani serigrafi tekniğiyle üretildiğini biliyoruz.
Geçmiş tarihlerden beri kullanılıyor olması gelişiminin çok güzel bir şekilde etkilemiştir. 333 etiket Serigrafi tekniği hem kaliteli hem de pratik kolay olması yaklaşık 1000 yıldır kullanılıyor olması bu tekniği zinde kılıyor.
Ankara 333 etiket firmasının serigrafi tekniğiyle uğraşmasının pek çok sebebi vardır. Bunlar ;

• Yüksek sayıda üretim çıkması lazım şartı yoktur. Yani düşük sayıda sıkıntısı yok, tek baskı için bile serigrafi çerçevesi üretilebiliyoruz.
• Üretimi çok basit ve yapılan eserlerin hepsini el ile üretilmiş oluyoruz.
• Tek bir kalıp ile onlarca farklı yüzeye baskı yapılabiliyoruz.
• Boya çeşitlerinin zenginliğiyle doğal görünüm ve kalıcı eserleri üretebiliyoruz.
• Diğer kalıp alternatiflerine göre en fazla detaylı baskı sonucu veren teknik olması gözde bir teknik olmasını sağlıyor.
Serigrafi, tekstilden ambalaja kadar o kadar çok  sektörde kullanılabilen baskı metodur. Bir firmanın tanıtımındaki en büyük referanslardan bir tanesidir. Dış dünya ile iletişiminizi arttırmak ve kendi markanızı şık bir görünümle ve kaliteli tasarımıyla tanıtmak, sizin rakiplerinizi gerilerde bırakmanız demektir. Bu da size olumlu satış rakamlarıyla dönecektir. 333 Etiket her zaman müşterilerinin isteklerine cevap verme konusunda prestijli bir firmadır.
Doğru reklamlar yapmak, yeni nesil ve modern reklamlar serigraflarıyla mümkün kılmaktadır. Güncel teknolojiyi pek çok 333 etiket firması olarak takip etmek, doğru keşif ve doğru analizler sunmak serigraficiniz olarak bizim işimizdir. Bu sebeple reklam dünyasındaki ekonomik ve güvenilir reklam firması olma çabasındayız. Her türlü serigrafi için bizi arayıp sipariş verebilir veya bilgi alabilirsiniz.
Başta Ankara olmak üzere yakın uzak her şehre hitap ediyoruz. Ne yaptırmak isterseniz yaptırmak istediğiniz serigrafi veya reklam seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Bilgi amaçlı bile olsa 333 etiket firmamızı arayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Ankara 333 Etiket Metal Etiket

Alüminyum Kutu Harf Tabela

Ankara Braille Yönlendirme Levhası