Ankara Asit İndirme Etiket Firmaları

Firmaların önem verdiği çalışmaların başında reklam ve tanıtım çalışmaları gelir. Hangi sektör olursa olsun reklam ve tanıtım çalışmalarıyla daha çok kitleye ulaşılabileceğini bilirler. Bu yüzden alanında uzman kişilerden yardım alarak reklam çalışmalarını başlatırlar. Görsel ve yazılı basında düzenlenen reklam çalışmalarını firmanın adını, hizmeti ya da ürünü yazarak da yapmak isterler. Söz uçar, yazı kalır mantığıyla hareket eden her firma reklam çalışmalarında etiket yöntemini seçerler.

Müşterilerinin algısını bir yere odaklayabilmek ve hafızalarında yer edinebilmek için uygulanan en etkili yoldur. Etiketleme çalışmaları çeşitli yollarla yapılır. Reklam firmaları metal etiketleme, sticker etiketleme paslanmaz etiketleme, asit indirme etiketleme gibi yollar arasında en çok asit indirme etiketleme yöntemini kullanırlar.

Asit indirme etiketi diğer yöntemlerden farklı olarak yapılır. Reklam firmasının sizinle beraber belirlediği tasarım yazıyı ya da tasarım deseni metal levhalar üzerine yazabilmesi için asit indirme yöntemi kullanılır. Sizin de istediğiniz yazı metal üzerine asitle oyularak işlenir. Asit indirme etiketi yoluyla yapılan etikete de ait indirme etiket adı verilir. Firmanızın adını, markasını, logosunu ya da sloganınızın uzun yıllar herhangi bir bozulma, kırılma ya da çizilme olmadan kullanmak istiyorsanız ait indirme etiket en doğru seçim olacaktır. Hiçbir fiziksel aşındırmadan etkilenmeyen asit indirme yöntemi daha çok işaretler, ayırt edici işaretlerde kullanılırlar. Metal her türlü levhanın üzerine yazılacak olan yazılar asit indirme tekniğiyle yazılır. Yazıların boyutu ve derinliğine dikkat edilir. Asit sizin belirlediğiniz alanı oyarak işlemi gerçekleştirir. Reklam ve tanıtım firmaları bu işlemi yapmadan önce müşterilerinin görüşlerini alarak istediği derinliği ve rengi yazılara uygular. Oyulmuş yazıyı da metal levha üzerinde çıkarmak zor olduğundan en çok tercih edilen yöntem olarak bilinir. En çok sanayi alanında kullanılan etiket yöntemi tüm zor şartlara dayanıklı ve sağlamdır. Kırılma, yanma ya da fiziksel koşullardan etkilenmez. Firmanıza ait markayı ve etiketi uzun yıllar boyunca daha fazla kitleye ulaştırabilirsiniz. Paslanmaz metal üzerine uygulanan asit indirme etiketi ile istediğiniz derinlikte yazılar ve görseller ile müşterinin hafızasında kalıcı yer edinebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Ankara 333 Etiket Metal Etiket

Alüminyum Kutu Harf Tabela

Ankara Braille Yönlendirme Levhası