Endüstriyel Metal Etiket Firması

Öncelikle Ankara da imal edilen metal etiketler hakkında kısaca tanımlama yapacak olursak;
Metal Etiket
Metalin herhangi bir çeşidiyle o metal üzerine serigrafi baskı teknikleriyle ve asit indirme vb. bir çok yüzey işlemleri uygulanarak yüzeyleri şekillendirilen veya işlenen metalin herhangi bir çeşidiyle yapılmış etiket çeşitlerine metal etiket adı verilir.

Neden Endüstriyel Metal Etiket?

Endüstriyel ortamların genel olarak özellikleri ağırdır. Bu tarz ortamlarda yapacağınız etiketlerin ve ürünlerin sağlam dayanıklı olması gerektiğini hepimiz bilmekteyiz. Endüstriyel ortamların kendine has bazı fiziksel, kimyasal ve mekanik olarak aşındırma durumları söz konusudur. Söz konusu olan bu durumlar karşılığında endüstriyel ortamlara uygun metal etiketlerin ihtiyaçları oluşmaktadır. Elbette ki Ankara Endüstriyel Metal Etiketler firması bu ortamların metal şartlarına hâkim olduğu için sizlere en iyi hizmet verme konusunda tecrübelidir. Bu zor şartlara dayanabilecek ve sizlerin markanızı, logonuzu vb. işaretlerinizi uzun yıllar boyunca koruyacak daha uzun süreler sizlere hizmet verecek olmamızdan dolayı sevinç duyarız. Ankara Endüstriyel Metal Etiket Firmasını tercih etmenizle birlikte yüksek ısıya dayanım, yüksek boya tutuculuğu ve yüksek kalite şartlarını da tercih etmiş oluyorsunuz.

Genel Olarak Etiketlerimiz; Isı ve Kimyasallara Karşı Dayanıklı Etiketler

Elektrik-elektronik, beyaz eşyalar, küçük ev aletleri, otomotiv sanayi başta olmak üzere, yüksek teknoloji ile üretilen ürünlerin etiketlenmesinde kullanılan bu tip etiketler, ürünün kimliğinin uzun yıllar boyunca taşımasını sağlayan dayanıklı malzemelerden üretilmelidir ki üretilmiş ürünlerin kalitesini daha da fazla olduğunu hissettirsin.
Yüksek çözünürlükte termal transfer baskı imkânına sahip
Yüksek sıcaklığa karşı dayanıklı olması (140 °C)
Uygulanan farklı yüzeylere göre seçilebilen teknolojik yapışkan türleri
Fiziksel güç, yırtılmaya karşı dirençlere sahip
UL ve RoHS standartlarına uygunluk seviyesi
Kimyasallara, yağa, suya ve solventlere karşı dirençlere sahip oluşu

Otomotiv, Elektronik, Makine, Kimya Sanayi de Kullanılan Etiketler

Endüstriyel ürünlerin etiketlemesi, Endüstriyel Metal Etiket Firmalarında daha kaliteli bir şekilde üretilmektedir. Bu endüstri ürünlerin etiketleri diğer ürünlerle karşılaştırıldığında farklılık göstermektedir. Etiketler için kullanılan malzemelerin bir çok çeşitleri ve ortam şartlarına göre dayanıklılık ve güçlü bir özellik taşıması gerekir. Özel olarak üretilen bu Endüstri Metal Etiketler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Ankara 333 Etiket Metal Etiket

Alüminyum Kutu Harf Tabela

Ankara Braille Yönlendirme Levhası