Ostim Etiket Firması

Etiketler dünyanın her yerinde çok fazla bir şekilde üretilip çok fazla bir şekilde de tüketilmektedir. Küçük veya büyük tüm üretici firmalar kendi imal ettikleri ürünleri kendilerine özel kılmak adına kendilerine has özellikleri barındıran özel etiketleri temin edip ürünlerine monte işlemlerini gerçekleştirmektedir. Ostim Etiket Firması bunun tüm farkındalığını bilmekle beraber tecrübeli personel konusunda kendisini geliştirme yolunda dur durak bilmeden gelişimlerine devam etmektedir. Çünkü gelişen dünyada teknoloji de gelişmekte insanların bakış açıları da değişmektedir. Değişen tüm bu unsurlar ile bizler de olumlu bir anlamda değişimlerimize hız vermekteyiz. Günümüz şartlarında her iş sektöründe üretim, ,imalat, satış, pazarlama kısımları olsun, herhangi bir işletmenin sistemli bir şekilde düzenini bozmadan sürekliliğini devam ettirebilmesi (depo stoklar yönetimi, ürün sayımı vb.) olsun, ürünler ile ilgili önemli uyarıları barındıran ve ürünler hakkında önemli bilgiler veren malzemeler kullanılmaktadır. Bu malzemeler başında etiketler gelmektedir.

Bu bahsi geçen etiketler çok farklı sektörlerde çok çeşitli olarak kullanılmaktadır. Etiketlerin kullanım alanları da çok fazla olmakla beraber, işletmelere özel olarak tasarlanıp imal edilme gibi faydaları da vardır. Firmaların kendi özel isteklerinin yanı sıra özel bir ihtiyaca göre de çeşitli amaçlar ile tüketilmektedirler. Ostim Etiket Firması olarak etiketler üzerlerine ne basılırsa basılsın o ürün ile ilgili bilgi vereceği için genel olarak etiketler bilgi verme amaçlı olarak kullanılıyor demekteyiz.

Günümüz şartlarında etiketlerin kullanım alanlarına göre en çok kullanılan etiketler şöyledir; Ürün Etiketleri, Yıkama Talimatı Etiketleri, Demirbaş Etiketleri, Fiyat Etiketleri, Ürün logo & Marka Etiketi, Uyarı Etiketi, Barkod Etiketi, Etiket Çeşitleri (Türleri )
Ostim Etiket Firması etiketleri kullanım alanlarına göre adlandırılmaktadır. Ancak her iş şartlarına ve her sektöre göre kullanılan etiketlerin her birine ait özel isimleri ve tanımları vardır. Etiketlerin bu kadar çok çeşitler sahip olmasının sebebi, her sektörde etiket ve etiketlenmeye ihtiyaç duyulması ve bunlara göre etiketler kullanılmasından dolayıdır. Bu söylemlerimize göre aşağıda tüm etiket çeşitleri verilmiştir;

Eco Termal Etiket, Semi Termal Etiket, Lamine Top Termal Etiket, Termal Karton Etiket, Hamur Etiket, Vellum Etiket, Kuşe Etiket, Farma Etiket, Chromolux Etiket, Termal Transfer Etiket, Opak Polietilen Etiket, Opak Polipropilen Etiket, Şeffaf Polietilen Etiket, Şeffaf Polipropilen Etiket, Data PE Etiket, Slwmat Etiket, Whitemat Etiket, Glosswhite Etiket, Floresan Kağıtlı Etiket, Gold Kuşe Etiket, Metalize Kuşe Etiket (Üst Yüzeyi Metalize Kağıt), Metalize Kuşe Etiket (Yapışkan Yüzeyi Metalize Kağıt), Metalize Plastik Etiket, Güvenlik Etiketi (Kırılgan Etiket), RFID Etiket, Care Label (Japon Akmaz), Saten Etiket (İpek Asetat Etiket), Tyvek Etiket

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Neden Ankara 333 Etiket Metal Etiket

Alüminyum Kutu Harf Tabela

Ankara Braille Yönlendirme Levhası